ПочетнаДруштвоИзвршена обука запослених у основним школама који ће контролисати рад система за пречишћавање и хлорисање воде

Извршена обука запослених у основним школама који ће контролисати рад система за пречишћавање и хлорисање воде

Извршена обука запослених у основним школама који ће контролисати рад система за пречишћавање и хлорисање воде

Радници фирме „Водоинжењеринг из Чачка“ обучили су запослене у основним школама који ће контролисати рад система за пречишћавање и хлорисање воде у системима уграђеним током протекле седмице. Постављени су омекшивачи и растворен хлор и сви системи су пуштени у рад. Вода у школама је хемијски и бактериолошки исправна, радници „Водоинжењеринга“ доћи ће у контролу после распуста, а након тога системе ће контролисати сваких 15 дана.

У школама у Забојници и Топоници уграђени су савремени системи за деминерализацију и елиминисање нитрата, а у истуреним одељењима основне школе „Свети Сава“ у Борчу и Коњуши, истуреним одељењима основне школе „Вук Караџић“ у Бумбаревом брду и Вучковици и у истуреним одељењима основне школе „Рада Шубакић“ у Лесковцу и Врбети уграђени су системи за хлорисање воде.

Средства од око два милиона динара за уградњу система који обезбеђују здраву пијаћу воду у школама обезбедили су Министарство за демографију и популациону политику и општина Кнић.

Подели: