ПочетнаПољопривредаЈавни позив за бесповратна средства за конкурентну пољопривреду

Јавни позив за бесповратна средства за конкурентну пољопривреду

Јавни позив за бесповратна средства за конкурентну пољопривреду

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања, расписало је Први Јавни позив за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру Пројекта за конкурентну пољопривреду у 2021. Годину.

Рок за подношење пријава је од 5. маја до 4. јуна 2021. године.

Предмет овог Јавног позива су инвестиције и прихватљиви трошкови који се односе на унапређење конкурентности примарне биљне производње, у области производње воћа, поврћа, грожђа и цвећа.

Текст јавног позива који садржи обрасце, услове за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава, списак неопходне документације, елементе рангирања, начин утврђивања ранг листе, у складу са Правилником, рок за подношење Пријаве, опредељена средства за спровођење јавног позива, као и другу документацију и остале информације, доступан је на званичној интернет страници Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде

http://uap.gov.rs/pravilnici/projekat-svetske-banke/projekat-konkurentne-poljoprivrede-srbije/.

Информације и упутства за Први Јавни позив за подношење пријава за утврђивање права на коришћење бесповратних средстава у оквиру Пројекта за конкурентну пољопривреду у 2021. години, доступне су у Канцеларији за пољопривреду Општине Книћи ПССС Крагујевац.

 

Подели: