PočetnaPrivredaKompanija Eurotay iz Kraljeva nudi posao, 400 radnih mesta do kraja godine

Kompanija Eurotay iz Kraljeva nudi posao, 400 radnih mesta do kraja godine

Kompanija Eurotay iz Kraljeva nudi posao, 400 radnih mesta do kraja godine

Predstavnici kompanije Eurotay iz Kraljeva na čelu sa direktorom Muratom Čaglarom  posetili su opštinu Knić i razgovarali sa predsednikom, Miroslavom Nikolićem i članovima opštinskog rukovodstva o mogućnostima za saradnju. Kompanija Eurotay, koja već dve godine posluje u Kraljevu, planira proširenje proizvodnje, do kraja godine zaposliće 400 novih radnika. U pitanju su radna mesta operateri za mašinama, pri čemu obrazovni profil kandidata nije od značaja, jer svaki radnik na početku prolazi odgovarajuću obuku.

S obzirom na to da se opština Knić teritorijalno graniči sa gradom Kraljevom, predstavnici kompanije Eurotay su izrazili želju da održe prezentaciju nezaposlenim licima sa teritorije naše opštine kako bi predstavili kompaniju i zainteresovanim licima ponudili posao.

Na sastanku je dogovoreno da u narednom periodu predstavnici kompanije održe prezentacije na teritoriji opštine Knić u čemu će im opština  pomoći, a o terminima održavanja prezentacija nezaposlena lica će biti obaveštena posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje.