ПочетнаДруштвоНа данашњи дан свечано отворена реновирана школа у Губеревцу

На данашњи дан свечано отворена реновирана школа у Губеревцу

На данашњи дан свечано отворена реновирана школа у Губеревцу

Прошле године, на данашњи дан, свечано је отворена реновирана школа у Губеревцу и истог дана прослављен Дан школе „Рада Шубакић“. Захваљујући Тамари Грујић и екипи хуманитарног ТВ серијала „С Тамаром у акцији“, Радио телевизији Србије и њиховој програмској акцији „Књига на дар“ и многобројним  донаторима деца из Губеревца добила су нову, савремено опремљену школу. Том приликом, ученици су кроз десетак радионица показали своја знања из различитих области науке и уметности, извели културно-уметнички програм који је био синтеза младости, музике, књижевности и локалне боје нашег краја.

Овај догађај су пропратиле многе медијске куће, а захваљујући књигама које је донирала  РТС, школа је добила нову, обогаћену библиотеку.

Општина Кнић, последњих година, улаже пуно напора да свим ученицима обезбеди што боље услове за рад, тиме побољша ефикасност наставног процеса, мотивише децу и младе на постизање бољих постигнућа. Један од таквих примера је реновирање школе у Губеревцу, одељења матичне школе ОШ „Рада Шубакић“ у Гружи. У реализацији ове идеје помогла нам је екипа емисије „С Тамаром у акцији“ која је промовисала и гружански крај.

Уз захвалност на помоћи и подршци, позив свим пријатељима да нас посете, време је за ново дружење у Губеревцу, Гружи, у општини Кнић!

 

Подели: