PočetnaUncategorizedObraćanje Miroslava Nikolića, predsednika opštine Knić

Obraćanje Miroslava Nikolića, predsednika opštine Knić

Obraćanje Miroslava Nikolića, predsednika opštine Knić

Poštovani sugrađani,

obraćam vam se povodom poslednjih događanja na 39. redovnoj Skupštini.

Ja i moja porodica smo već dugo predmet  napada, podmetanja, lažnih optužbi, koji su kulminirali poslednjih nedelja. Svašta možete da vidite na društvenim mrežama, većina je toliko besmislena da mi je ispod časti da komentarišem. Ali, zarad istine ima stvari koje morate da znate. Netačno je da sam o vašem trošku, primajući opštinsku platu od svih vas, moji zemljaci, bio u Rusiji i ugovarao poslove za moju privatnu firmu. 70 posto svoje plate svakog meseca dajem u humanitarne svrhe, ne koristim službeni telefon, vozim svoja kola. U Rusiji sam bio u vreme godišnjeg odmora o svom trošku. Sve vi to znate i zato do sada nisam reagovao.

Juče su, međutim na sednici Skupštine pojedini odbornici ciljano i svesno, neljudski zloupotrebili moju ličnu tragediju. Na dan kad sam izgubio sina optužili su me da sam nezakonito, opštinske pare dao Udruženju „Vlajkovi drugari“. Neistina! Na zvaničnom konkursu opštine Knić konkurisala su udruženja i svi koji su se prijavili dobili su sredstva. Procedura je ispoštovana, predsednik o tome ne odlučuje. Dokumentacija je dostupna svima, dostavljena je i odbornicima. Sve može da se proveri, uostalom postoje i zvanične službe, inspekcije, istražni organi…

Juče smo moja porodica i ja sa našim prijateljima obeležili dve godine od pogibije mog sina. Ne skrnavimo mi njegovo ime, ODBORNICI! Od ljudi kojima ništa nije sveto ne trebaju nam saveti. To  kako ćemo Branka, Nemanja, Marija, naša Anđa i ja da čuvamo sećanje na Vladimira Vlajka Nikolića, odlučuje naša porodica.

Poštovani sugrađani, dragi moji zemljaci, moja vrata su vam uvek otvorena, u opštini Knić ili u domu Nikolića. Na mnogaja ljeta!

Vaš Miroslav Nikolić