ПочетнаИзвештајиОдражан састанак са руководиоцем Школске управе Шумадијског округа

Одражан састанак са руководиоцем Школске управе Шумадијског округа

Одражан састанак са руководиоцем Школске управе Шумадијског округа

У згради општине Кнић у сали 18 јуче је одржан састанак са руководиоцем Школске управе Шумадијског округа Гораном Јоксимовићем и просветним саветником у Школској управи Крагујевац Александром Ивановићем у циљу унапређења квалитета образовања и школске инфраструктуре на територији наше општине. Састанку су присуствовали и председник оштине Кнић Мирослав Николић, заменик председника општине Јелена Обрадовић, као и директори свих школа.

Председник општине, г-дин Мирослав Николић истакао је спремност локалне самоуправе да помогне и учествује у сваком виду едукације која би подигла ниво образовања. Такође, изјавио је да ће школе наставити учествовање у обједињеним јавним набавкама чиме ће се постићи значајне уштеде.

Заменик председника Јелена Обрадовић потом је одржала презентацију којом су сви учесници састанка имали увид у стање инфраструктуре свих школа у општини. Презентације је похваљена од стране руководиоца Школске управе и истакнуто је да је општина Кнић прва и једина општина која је направила и презентовала једну овакву презентацију.

Презентација ће бити послата Министарству просвете, науке и технолошког развоја, потом Школској управи Шумадијског округа као и директорима свих школа.

Сасатанак је до краја протекао у активној атмосфери уз дискусију свих учесника при чему је руководилац Школске управе Шумадијског округа г-дин Горан Јоксимовић изјавио да примаран задатак свима треба да буде да обезбеде највиши ниво хигијене у свим школама и да школе треба да постану понос сваког села.

Крај састанка обележило је непримерено обраћање диркторке Основне школе „Вук Караџић“ у Книћу Снежане Крунић председнику општине Мирославу Николићу на шта је председник изјавио да ће предузети одговарајуће мере о чему ћете бити обавештени.

Подели: