PočetnaIzveštajiOdržana 27. sednica Skupštine opštine Knić

Održana 27. sednica Skupštine opštine Knić

Održana 27. sednica Skupštine opštine Knić

Na početku današnje sednice odbornici su razmatrali i potvrdili mandat odbornika Skupštine opštine Knić Draganu Jovanoviću izabranom sa izborne liste „Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“.

Odbornici su potom razmatrali i usvojili predlog Odluke o prvoj izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine Knić za 2018. godinu.

Pred odbornicima se takođe našao i predlog Programa o drugoj izmeni i dopuni programa održavanja i razvoja opštinskih i nekategorisanih puteva, javne rasvete i drugih komunalnih i javnih objekata u 2018. godini u opštini Knić, kao i predlog Programa o izmeni i dopuni programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Knić za 2018. godinu.

Pored navedenog, odbornici su usvojili i predlog Odluke o realizaciji budžeta jedinice lokalne samouprave u delu planiranih rashoda za usluge socijalne zaštite, kao i predlog Odluke o šestoj izmeni i dopuni odluke o načinu obavljanja funkcije izabranih i postavljenih lica, platama, naknadama i drugim primanjima izabranih i postavljenih lica.

Kraj današnje sednice po običaju je bio rezervisan za odbornička pitanja i inicijative.