ПочетнаИзвештајиОдржана 32. редовна седница Скупштине општине Кнић

Одржана 32. редовна седница Скупштине општине Кнић

Одржана 32. редовна седница Скупштине општине Кнић

На данашњем 32. редовном скупштинском заседању одборници су најпре донели решење о престанку мандата одборника Скупштине општине Кнић Весни Перовић из Крагујевца. Након тога су разматрали и усвојили предлог Одлуке о другој измени и допуни Одлуке о буџету општине Кнић за 2018.годину, као и предлоге Програма о другој измени програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кнић за 2018. годину и Програма о трећој измени програма одржавања и развоја општинских и некатегорисаних путева, јавне расвете и других комуналних и јавних објеката у 2018. години у општини Кнић.

Одборници Скупштине општине Кнић усвојили су и предлог Одлуке о димничарским услугама, Одлуке о држању домаћих животиња и кућних љубимаца на територији општине Кнић и Одлуке о финансирању трошкова превоза ученика Средње школе Кнић из Кнића из средстава буџета општине Кнић.

На данашњем скупштинском заседању разматран је и усвојен Извештај о реализацији Годишњег плана рада Предшколске установе „Цветић“ за 2017/2018.годину као и за период 2018/2019. годинe.

Одборници су разматрали и Ценовник ЈКП „Комуналац“ Кнић на зимском одржавању путева бр.795-02/2018 од 01.10.2018.године и донели решење о давању сагласности.

Крај данашњег скупштинског заседања био је резервисан за одброничка питања и иницијативе.

Подели: