ПочетнаДруштвоОпштина Кнић добила промотивни материјал за шалтер на којем ће се регистровати грађани на Порталу еУправа

Општина Кнић добила промотивни материјал за шалтер на којем ће се регистровати грађани на Порталу еУправа

Општина Кнић добила промотивни материјал за шалтер на којем ће се регистровати грађани на Порталу еУправа

Представници НАЛЕД-а уручили су представницима Општинске управе Општине Кнић промотивни материјл за шалтер на којем ће се регистровати грађани на Порталу еУправа. Иницијатива је део пројекта који спроводи НАЛЕД, уз финансијску помоћ Европске банке за обнову и развој.

Грађани који желе да користе Портал еУправа моћи ће и брзо и лако да дођу до услуга и информација, неће морати да пролазе кроз процес набавке и инсталације електронских сертификата. На шалтеру ће им службеници отворити налог на Порталу еУправа и објаснити основне функционалности и начин рада.

Сваки еГрађанин може да приступа Порталу еУправа на безбедан и поуздан начин и може потврди свој идентитет у дигиталном свету помоћу мобилног телефона (тзв. двофакторска аутентикација). Грађани добијају од службеника одштампане параметре  и помоћ за покретање апликације на мобилном телефону (Consent ID). Приликом пријављивања на Портал еУправе грађанима је довољно да укуцају корисничко име, након чега ће им на мобилни телефон стићи захтев да једним кликом потврде да су заиста они покушали да приступе свом налогу.

Подели: