ПочетнаДруштвоОпштину Кнић посетила њихова краљевска височанства принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић

Општину Кнић посетила њихова краљевска височанства принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић

Општину Кнић посетила њихова краљевска височанства принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић

На позив председника Општине Кнић, Срећка Илић обележавању годишњице смрти краља Александра Првог Карађорђевића, присуствовала су њихова краљевска височанства принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић. На пријему у згради Општине председник Илић је у име руководства и грађана општине истакао велику захвалност њиховим краљевским височанствима на посети и нагласио да Гружани чувају и негују традицију и исказао уверење да ће чланови породице Крађорђевић попут славних предака радити за добробит српског народа.

Њихова краљевска височанства, принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић изразили су задовољство пријемом и исказали спремност за сарадњу са општином Кнић.

Њихова краљевска височанства принц Филип Карађорђевић и принцеза Даница Карађорђевић, потом су у пратњи председника Општине Кнић, Срећка Илића и чланова општинског руководства посетила сестринство манастира Каменац.

Подели: