ПочетнаСервисне информацијеПлаћајте картицама-на шалтеру у општини Кнић инсталиран ПОС терминал

Плаћајте картицама-на шалтеру у општини Кнић инсталиран ПОС терминал

Плаћајте картицама-на шалтеру у општини Кнић инсталиран ПОС терминал

У згради општине Кнић, на пријемном шалтеру инсталиран је ПОС терминал. Грађани безготовински, картицом могу да плаћају таксе, накнаде и порез. Позивамо и закупце тезги за вашаре у Книћу да закупнину плате безготовински, картицом на ПОС терминалу.За све оне који се одлуче да градске или општинске услуге плате картицом на шалтеру, обезбеђене су најниже провизије од 45 динара на уплате до 4.500 динара, односно 1% за уплате веће вредности.

ПОС терминал инсталиран је у општини Кнић у оквиру  такмичење градова и општина Шампиони безготовинског плаћања које организују Канцеларија за ИТ и еУправу, у сарадњи с НАЛЕД-ом и уз подршку компанија Мастерцард и Виса.

У такмичењу учествује 60 градова и општина са територије Републике Србије који су показали спремност да модернизују своје шалтер сале и уведу услугу безготовинског плаћања за грађане и привреду. Победници ће бити изабрани према броју остварених плаћања картицом на шалтеру локалне самоуправе у односу на број становника до 31. децембра.

За свих 60 локалних самоуправа које су се укључиле у такмичење обезбеђена је бесплатна инсталација ПОС терминала и брендирање шалтера. Првих пет шампиона добија интернет презентацију „У служби грађана“ по угледу на сајт Владе Републике Србије, а награда за победничку локалну заједницу је дечије игралиште у вредности од 20.000 евра.

 

Подели: