ПочетнаДруштвоПородица Вучковић Нову годину дочекује у новом стану

Породица Вучковић Нову годину дочекује у новом стану

Породица Вучковић Нову годину дочекује у новом стану

Једанаестогодишњој Милици Вучковић и њеним родитељима, председник Општине Кнић, Срећко Илић уручио је кључеве стана у Дому културе у Бумбаревом Брду, где ће привремено бити смештени док њихов проблем не буде трајно решен. Вучковићи су се преселили у привремени стан који им је обезбедило руководство Општине Кнић из трошне куће, без воде, купатила и основних услова за живот из којег је Милица до школе пешачила пет километара.

Општина је путем донатора обезбедила и део покућства и беле технике за нови дом Вучковића, док су чланови руководства, већници и запослени у Општинској управи пред Нову годину прикупили 50.000 динара за породицу Вучковић. Уз посредовање Срећка Илића, председника Општине Кнић, Станици је обезбеђен и посао у турској компанији „Еуротај“ са којом општина Кнић успешно сарађује већ две године.

Прича о једанаестогодишњој Милици која свира виолину, успешан је спортиса, а са породицом живи од социјалне помоћи у кући склоној паду, покренула је хумане људе на акцију, помоћ стиже из свих крајева земље и иностранства.

Општина Кнић планира да дугорочно реши проблем породице Вучковић и помогне им у изградњи нове куће.

Хвала свим који су помогли, акцију настављамо!

Подели: