PočetnaDruštvoPredstavnici opštine Knić u poseti Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Kniću

Predstavnici opštine Knić u poseti Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Kniću

Predstavnici opštine Knić u poseti Vatrogasno-spasilačkoj jedinici u Kniću

Predsednik opštine Knić g-din Miroslav Nikolić sa svojim saradnicima posetio je juče prostorije Vatrogasno-spasilačke jedinice u Kniću gde ih je dočekao gospodin Nenad Milošević, komadant Vatrogasno spasilačke brigade.

Uz srdačnu dobrodošlicu, gospodin Milošević istakao je da je cilj da jedinica u Kniću u narednom periodu prva dobije novo vozilo za intervencije kako bi nastavila da uvek bude spremna da reaguje na svakoj vrsti terena. Istakao je takođe i da su svu članovi jedinice prošli sve potrebne obuke kako bi na pravi način reagovali u svakoj situaciji i da će u narednom zimskom periodu biti tu kao pomoć stanovništvu u nepristupačnim krajevima u slučaju potrebe za zdravstvenim intervencijama.

Istaknuto je i da će članovi Vatrogasno-spasilačke jedinice do kraja godine dobiti novu radnu uniformu, u prvoj polovini sledeće godine novu interventu uniformu dok će novo vozilo biti u najskorijem periodu.

Predsednik opštine Miroslav Nikolić istakao je da je ovaj sektor izuzetno važan lokalnoj saoupravi i da će se nastojati koliko god je moguće unapređenju što bi donelo dobro svim stanovnicima naše opštine. Istakao je i da svi treba da se trude da se u svakoj oblasti edukuju i nadograđuju, da se takmiče sa drugima kako bi na kraju u određenim oblastima postali primer dobre prakse.