ПочетнаСервисне информацијеСви путеви првог приоритета у општини Кнић су проходни, екипе Зимске службе ЈКП „Комуналац“ раде по приоритетима

Сви путеви првог приоритета у општини Кнић су проходни, екипе Зимске службе ЈКП „Комуналац“ раде по приоритетима

Сви путеви првог приоритета у општини Кнић су проходни, екипе Зимске службе ЈКП „Комуналац“ раде по приоритетима

Екипе Зимске службе ЈКП „Комуналац“ очистиле су све путеве првог приоритета, убрзано се ради на собраћајницама другог приоритета, док предност на осталим путним правцима имају деонице до старачких домаћинстава и породица које имају болесне чланове, како би се омогућио прилаз санитетима. На терену је комплетна тешка механизација, па екипе Зимске службе интервенишу и на позив када су упитању хитни случајеви. У случају потребе позвати дежурне на 034/ 510-116 и ЈКП „Комуналац“ ће упутити екипе и механизацију да очисте пут.

У многим селима чланови Савета месних заједница и мештани сами су организовали чишћење снега у засеоцима. Добар пример је Гривац где су мештани и ове зиме сами очистили путеве до својих домова.

Зимска служба ЈКП „Комуналац“ ангажовала је комплетно људство и механизацију и у складу са зимским режимом рада организује даноноћна дежурства. Апелује се на све учеснике у саобраћају да се прилагоде зимским условима, а у брдско-планинским пределима возачима се саветује да користе зимску опрему.

Подели: