ПочетнаДруштвоКартица 3+ и за вишечлане породице у општини Кнић

Картица 3+ и за вишечлане породице у општини Кнић

Картица 3+ и за вишечлане породице у општини Кнић

Председник Општине Кнић, Срећко Илић и председник „Покрета за децу 3+“, Владица Гавриловић потписали су уговор о сарадњи који ће омогућити породицама са троје и више деце да користе погодности „Поносне картице 2022 Цена минус за 3+“. Реч је о картици намењеној породицама са троје и више деце са територије општине Кнић која доноси попусте у више од 2.000 правних субјеката на територији целе Србије. Чланство за вишечлане породице  је бесплатно.

Учлањење Општине Кнић у програм „Цена минус за 3+“ обављено је на Бадњи дан као симболичан поклон Општине Кнић вишечланим породицама на велики хришћански празник рођења и даривања.

Позивамо привреднике, предузетнике и удружења са територије општине Кнић да се учлане у програм  „Цена минус за 3+“ и обезбеде попусте за вишечлане породице из своје општине и осталих крајева Србије.

Позивамо и маме троје и више деце да се учлане, са картицом „3+“ својим породицама моћи ће да уштеде значајна средстства.

Општинска управа Општине Кнић у наредном периоду расписаће јавни позив за учлањење у програм „Поносне картице 2022 Цена минус за 3+“.

 

Поносна картица

Подели: