ПочетнаПројекти / КонкурсиЈавни позив за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2019. години

Јавни позив за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2019. години

Јавни позив за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2019. години

У складу са Законом о јавном информисању и медијима општина Кнић је расписала Конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања у 2019. години. Из општинског буџета ове године биће издвојено 200 000,00 динара, највећи износ који може бити одобрен за суфинансирање неког пројекта може износити 150 000,00 динара, а најмањи 50 000,00 динара.

Пројекти који се предлажу треба да су намењени јавном информисању становника општине Кнић о збивањима на локалном нивоу, о активностима  у образовању, здрављу људи, пољопривреди, привреди, предузетништву, култури и уметничком стваралаштву, спорту и физичкој култури, туризму, људским правима, развоју демократије, заштити животне средине, заштити деце и омладине.

Циљ конкурса је задовољење потреба грађана за истинитим, правовременим и потпуним информисањем свих грађана на територији општине Кнић, из свих области живота, без дискриминације, подстицање разноврсности медијских садржаја кроз слободу изражавања идеја и мишљења.

Сви заинтересовани пријаве могу да пошаљу до 21. априла 2019. године.

Комплетан текст Конкурса и обрасце за пријављивање можете погледати у прилогу.

Javni poziv

obrazac-1-budzet-projekta

obrazac-1-prijava-za-projektno-sufinansiranje-iz-oblasti-javnog-informisanja

Predlog za raspodelu sredstava sa obrazloženjem

Rešenje o raspodeli sredstava

Подели: