ПочетнаДруштвоОпштина Кнић подржава вишечлане породице, обезбедила картице за повлашћену куповину

Општина Кнић подржава вишечлане породице, обезбедила картице за повлашћену куповину

Општина Кнић подржава вишечлане породице, обезбедила картице за повлашћену куповину

Општина Кнић је у сарадњи са Покретом за децу Три плус обезбедила картице за око 100 породица са троје и више деце уз помоћ којих могу да остваре финансијске олакшице приликом плаћања роба или услуга. Свечано уручење „Поносне картице“ за маме и њихове малишане организовано је у Дому културе у Книћу, а присуствовали су председник и потпредседница Покрета за децу, Владица Гавриловић и Далиборка Несторовић, као и Тања Николић Гавриловић, заменица председника Општине Кнић и Светлана Анђелић, председница Скупштине, које су уручили картице поносним родитељима.

Маме које нису преузеле картице то могу да учине у канцеларији 16 у Општини Кнић. Такође маме са троје и више деце могу да се пријаве за добијање картице „Цена минус за три плус“ до краја године у Општинској управи, канцеларији број 16.

Иначе, вишечлане породице са територије општине Кнић са картицом „три плус“ могу да остваре попусте у двадесетак локалних и још 1.500 привредних субјеката широм Србије. Општина Кнић плаћа чланарину и административне трошкове за све породице, кориснике „Поносне картице“.

Захваљујемо се свим привредницима који су обезбедили попусте за вишечлане породице и позивамо све поносне маме троје и више деце да се пријаве за добијање картице и тако уштеде кућни буџет, а својим малишанима обезбеде све што им је потребно за здраво и срећно одрастање.

 

Подели: