ПочетнаДруштвоЧеститка председнику Србије, Александру Вучићу на ордену Александра Невског, високом државном признању Русије

Честитка председнику Србије, Александру Вучићу на ордену Александра Невског, високом државном признању Русије

Честитка председнику Србије, Александру Вучићу на ордену Александра Невског, високом државном признању Русије

Општина Кнић упућује најискреније честитке председнику Србије Александру Вучићу на оредену Александра Невског, високом државном признању Русије који му је доделио председник Руске Федерације, Владимир Путин, за изузетан допринос развоју српско руског пријатељства. Председник Александар Вучић је, после кнеза Милоша Обреновића и Николе Пашића, трећи одликован Србин високим руском признањем, што је потврда угледа Србије и њеног председника, на шта су посебно поносни грађани.

Општина Кнић честита председнику Србије и свим грађанима величанствен дочек председника Руске Федерације, Владимира Путина, који је јуче приређен у Београду. Историјски дан у којем су грађани достојанствено, сложно и од срца још једном исказали подршку и захвалност братском руском народу и председнику Владимиру Путину. Грађани су се сами организовали и отишли у Београд да дочекају важног госта, домаћина братске Русије, Владимира Путина, али и да подрже Србију и њеног председника Александра Вучића.

Подели: