ПочетнаПривредаГрађани општине Кнић заинтересовани за посао у компанији Леони

Грађани општине Кнић заинтересовани за посао у компанији Леони

Грађани општине Кнић заинтересовани за посао у компанији Леони

Током дводневне промотивне кампање компаније Леони организоване у центру Кнића велики број грађана изразио је интересовање да се запосли у њиховој фабрици у Краљеву. Пријаве за посао поднело је тридесетак грађана, још око сто људи информисало се о фирми и узело пријаве, а подељено је и 135 флајера на којима су заинтересовани имали прилику да прочитају укратко о условима рада у фабрици.

Компанија Леони огласила је потребу за пријем нових кандидата на позицијама: радник у производњи каблова, достављач материјала, магационер у магацину улазних сировина/готових производа, техничар планираног/непланираног одржавања, производни инжењер. Кандидати заинтересовани за рад у производњи и магацину запошљавају се без обзира на степен стручне спреме, док је за остале позиције пожељно да кандидати буду III, IV, V, VI или VII степен стручне спреме сходно систематизацији, као и да кандидати буду машинског, техничког, другог техничког или економског усмерења.

Копманија Леони увелико размишља и ради на организовању превоза потенцијалних кандидата са територије општине Кнић до фабрике у Краљеву.

Сви заинтересовани за запослење у компанији Леони пријаве могу да пошаљу на мејл  posao.kraljevo@leoni.com .

Подели: