ПочетнаПривредаКомпанија Eurotay из Краљева нуди посао, 400 радних места до краја године

Компанија Eurotay из Краљева нуди посао, 400 радних места до краја године

Компанија Eurotay из Краљева нуди посао, 400 радних места до краја године

Представници компаније Eurotay из Краљева на челу са директором Муратом Чагларом  посетили су општину Кнић и разговарали са председником, Мирославом Николићем и члановима општинског руководства о могућностима за сарадњу. Компанија Eurotay, која већ две године послује у Краљеву, планира проширење производње, до краја године запослиће 400 нових радника. У питању су радна места оператери за машинама, при чему образовни профил кандидата није од значаја, јер сваки радник на почетку пролази одговарајућу обуку.

С обзиром на то да се општина Кнић територијално граничи са градом Краљевом, представници компаније Eurotay су изразили жељу да одрже презентацију незапосленим лицима са територије наше општине како би представили компанију и заинтересованим лицима понудили посао.

На састанку је договорено да у наредном периоду представници компаније одрже презентације на територији општине Кнић у чему ће им општина  помоћи, а о терминима одржавања презентација незапослена лица ће бити обавештена посредством Националне службе за запошљавање.

Подели: