ПочетнаДруштвоНастављене едукативне радионице у оквиру кампање “За безбедно учешће ученика у саобраћају”

Настављене едукативне радионице у оквиру кампање “За безбедно учешће ученика у саобраћају”

Настављене едукативне радионице у оквиру кампање “За безбедно учешће ученика у саобраћају”

Заменик председника општине Кнић, Јелена Обрадовић, као и представници Полицијске станице Кнић, данас су у Основној школи „Рада Шубакић“ у Гружи и Основној школи „Свети Сава“ у Барама, одржали предавање ученицима првог разреда на тему “Безбедност деце у саобраћају”.

Након предавања, у сарадњи са Општинским саветом за безбедност саобраћаја заменик председника, Јелена Обрадовић уручила је пригодни поклон ђацима првацима – књигу „Пажљивкова правила у саобраћају“ која ће на едукативан и маштовит начин помоћи најмлађим учесницима у саобраћају да што пре савладају најосновнија правила саобраћаја.

По завршетку предавања полицијски службеници Полицијске управе Крагујевац, Полицијска станица Кнић, наставили су едукативне радионице у оквиру кампање „за безбедно учешће ученика у саобраћају у својству пешака“ и са ученицима 1. разреда Основне школе „Рада Шубакић“ и Основне школе „Свети Сава“ у Топоници реализовали превентивну контролу возила – возача у зони Основне школе, приликом чега су контролисаним возачима у знак пружања захвалности за поштовање права пешака у саобраћају и безбедној вожњи, делили цртеже које су за ту прилику нацртали.

Подели: