ПочетнаИзвештајиОдржана 27. седница Скупштине општине Кнић

Одржана 27. седница Скупштине општине Кнић

Одржана 27. седница Скупштине општине Кнић

На почетку данашње седнице одборници су разматрали и потврдили мандат одборника Скупштине општине Кнић Драгану Јовановићу изабраном са изборне листе „Александар Вучић-Србија побеђује“.

Одборници су потом разматрали и усвојили предлог Одлуке о првој измени и допуни одлуке о буџету општине Кнић за 2018. годину.

Пред одборницима се такође нашао и предлог Програма о другој измени и допуни програма одржавања и развоја општинских и некатегорисаних путева, јавне расвете и других комуналних и јавних објеката у 2018. години у општини Кнић, као и предлог Програма о измени и допуни програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја општине Кнић за 2018. годину.

Поред наведеног, одборници су усвојили и предлог Одлуке о реализацији буџета јединице локалне самоуправе у делу планираних расхода за услуге социјалне заштите, као и предлог Одлуке о шестој измени и допуни одлуке о начину обављања функције изабраних и постављених лица, платама, накнадама и другим примањима изабраних и постављених лица.

Крај данашње седнице по обичају је био резервисан за одборничка питања и иницијативе.

Подели: