ПочетнаИзвештајиОдржана 31. седница Скупштине општине Кнић

Одржана 31. седница Скупштине општине Кнић

Одржана 31. седница Скупштине општине Кнић

У просторијама општине Кнић данас је одржана 31. седница Скупштине општине Кнић. На почетку седнице, одборници су разматрали предлог Одлуке о додељивању општинскох награда и других јавних признања, поводом Празника општине Кнић, 26. новембра 2018.године, као и Извештај о извршењу одлуке о буџету општине Кнић у периоду 01.01.-30.09.2018.год.

Разматрана је и Одлука о утврђивању просечних цена квадратног метра одговарајућих непокретности за утврђивање пореза за имовину на територији општине Кнић за 2019.годину, потом Одлука о давању на коришћење пословног простора као и Одлука о приступању прибављања у јавну својину општине Кнић изградњом спортске сале у Книћу.

Одборници су потом Размотрили предлог Одлуке о накнадама за рад председника и чланова управних и надзорних одбора установа и јавних служби чији је оснивач општина Кнић. потом Решење о престанку мандата директора Дома здравља „Даница и Коста Шамановић“ из Кнића, због поднете оставке као и предлог Решења о именовању вршиоца дужности директора Дома здравља „Даница и Коста Шамановић“ из Кнића.

Крај данашње седнице по обичају је био резервисан за одборничка питања и иницијативе.

Подели: