ПочетнаДруштвоОдржана 63. седница Општинског већа општине Кнић

Одржана 63. седница Општинског већа општине Кнић

Одржана 63. седница Општинског већа општине Кнић

На данашњој седници већници су усвојили предлог Одлуке о првој измени буџета општине Кнић у 2019. години због распоређивања пренетих средстава из прошле године и измену Програма одржавања и развоја општинских и некатегорисаних путева, јавне расвете и других комуналних и јавних објеката у 2019. години у општини Кнић, такође због прерасподеле средстава.

Усвојен је и нацрт Оперативног плана за одбрану од поплавa за воде другог реда на територији општине Кнић за 2019. годину, као и Предлог измене радног времена угоститељских, занатских и трговинских објеката. Продужено је радно време угоститељских објеката викендом до два сата после поноћи, а власницима трговинских и занатских објеката дата је могућност да сами одреде радно време у складу са потребама локалног становништва.

Већници су усвојили и Извештај о раду Центра са социјални рад у прошлој и План рада за ову годину, као и измену Програма рада „Центра за културу и библиотеке“ у Книћу за ову годину у који је уврштен и Дефиле матураната основних и Средње школе, планиран за другу половину маја.

На 63. седници Општинског већа општине Кнић усвојен је нацрт Одлуке о прибављању грађевинског земљишта у својину општине Кнић и нацрт Решења о укидању својства некатегорисаног пута бр.220-518/2019-02.

Подели: