ПочетнаИзвештајиОдржана јавна расправа о нацрту аката за 2019. годину

Одржана јавна расправа о нацрту аката за 2019. годину

Одржана јавна расправа о нацрту аката за 2019. годину

У просторијама Агроцентра у Книћу данас је одржана јавна расправа о нацрту аката за 2019. годину. Расправа је организована о нацрту Одлуке о буџету општине Кнић за 2019. годину, нацрту Програма одржавања и развоја општинских и некатегорисаних путева, јавне расвете и других комуналних и јавних објеката у 2019. години у општини Кнић, Програму пословања ЈКП” Комуналац” Кнић за 2019. годину, нацрту Одлуке о локалним комуналним таксама и Акционом плану за укључивање грађана у процес доношења одлука о трошењу средстава прикупљених по основу пореза. Јавна расправа организована је са цињем да се грађани упознају са најважнијим актима и да кроз разговор и конструктивне предлоге допринесу уређењу важних питања за функционисање општине Кнић, рекао је Милош Сретеновић, председник Скупштине општине Кнић.

Предлози аката доступни су на сајту општине Кнић, као и у канцеларији Општинске управе број 25, канцеларији Стручне службе за скупштинске послове и послове Општинског већа и просторијама Канцеларије за инвестиције.

Предлоге, сугестије и примедбе на предлоге грађани могу доставити најкасније до петка, 7. децембра до 14,00 сати, Општинској управи општине Кнић у писаном облику.

Подели: