ПочетнаСпортОдржана прва трка за Куп Србије у планинском бициклизму у Борчу

Одржана прва трка за Куп Србије у планинском бициклизму у Борчу

Одржана прва трка за Куп Србије у планинском бициклизму у Борчу

Прва трка за Куп Србије у планинском бициклизму одржана је у Борчу. Учествовало је око 140 такмичара из целе Србије. Најбоља је била екипа Рис сајклинг из Новог Сада, а прво место, такође је освојио њихов члан Александар Роман, вишеструки балкански и државни првак у планинском бициклизму.

Упркос киши и хладном времену на тешкој стази су остварени запажени резултати, а била је то и прилика за дружење и друге спортске активности, попут шаха који су у паузи између трка играли учесници и посетиоци.

За новосадски тим надметали су се и руски држављани, па би у наредном периоду такмичење у Борчу могло да добије и међународни карактер.

Куп Србије у бициклизму и ове године организовали су Општина Кнић и БК Раднички из Крагујевца. Велика захвалност у организацији трке дугује се и Дому здравља Кнић чија је екипа  бринула о здрављу такмичара и посетилаца, као и ПС Кнић чији су припадници регулисали саобраћај током трка и старали се о безбедности свих учесника Купа Србије у планинском бициклизму у Борчу.

 

 

Подели: