ПочетнаДруштвоОптшина Кнић од сутра организатор и домаћин Друге међународне конференције „Савремено задругарство у Србији“

Оптшина Кнић од сутра организатор и домаћин Друге међународне конференције „Савремено задругарство у Србији“

Оптшина Кнић од сутра организатор и домаћин Друге међународне конференције „Савремено задругарство у Србији“

У петак и суботу у Книћу ће бити одржана Друга међународна конференција „Савремено задругарство у Србији“. Учествоваће  тридесетак еминентних стручњака из Србије и Региона. Општина Кнић у сарадњи са  Економским, Правним и Агрономским факултетом Универзитета у Крагујевцу, организовањем Конференције жели да упозна научну и стручну јавност са актуелним тенденцијама у развоју задругарства. Биће то и прилика за рамену искустава између стручњака, истраживача и власника задруга који се из перспективе различитих дисциплина, теоријски и практично баве задругарством. Научну конференцију ће отворити Дарко Божић, државни секретар у Министарству пољопривреде.

У оквиру пратећег програма Конференције биће организован својеврсни сајам производа из Гружанског краја. Другог дана Конференције биће потписан Протокол о сарадњи у области женског предузетништва између општина Кнић, Љубовија, Мајданпек, Куршумлија, Параћин и Ивањица, водичка тура и упознавање знаменитости и лепота општине Кнић.

Биће нам част и задовољство да будете наши гости!

 

Подели: