ПочетнаСпортОснован Спортски савез Општине Кнић, за председника изабран Бојан Павловић из Кнића

Основан Спортски савез Општине Кнић, за председника изабран Бојан Павловић из Кнића

Основан Спортски савез Општине Кнић, за председника изабран Бојан Павловић из Кнића

У среду, 24. новембра у сали Дома културе у Книћу одржана је Ванредна изборна Скупштина Спортског савеза Општине Кнић, због истека мандата досадашњих чланова Спортског савеза и неусклађеног Статута са новим Законом о спорту.

На Ванредној изборној Скупштини учествовало је 24 овлашћена представника од укупно 25 Спортских удружења на подручју Општине Кнић, и то: 18 Делегата фудбалских клубова, и Делегати Кошаркашког клуба „Зицер 2014“ /Гружа, Одбојкашког клуба „Смеч“/ Гружа, Планинарског друштва „Каменац“/Гружа, Спортског веслачког удружења „Влајко“/ Гружа, Шаховског клуба „Кнић“/Кнић и Шаховског клуба „Гружа“/ Гружа.

На Ванредној изборној седници Скупштине били су присутни и Представници Спортског савеза Србије: Милош Марковић, Драган Шешум и Петар Шундић.

На Скупштини су изабрани: Председник ССО Кнић Бојан Павловић из Кнића, Генерални секретар, Јелена Банковић из Топонице, девет чланова Управног одбора и три члана Надзорног одбора. Поред тога усвојен је нови Статут ССО Кнић усклађен са важећим Законом о спорту, и донета је Одлука о удруживању у Спортски савез Србије.

На отварању Скупштине Спортског савеза, присутни су били и Председник Општине Кнић, Срећко Илић који се обратио Делегатима Скупштине, као и члан Општинског већа Општине Кнић задужен за спорт/Горан Милосављевић.

Скупштином је преседавао Рајко Пантовић, други најстарији Делегат Скупштине.

Подели: