ПочетнаКултураПредставници општине Кнић посетили Девети међународни инклузивни музички фестивал “Ноте за све”

Представници општине Кнић посетили Девети међународни инклузивни музички фестивал “Ноте за све”

Представници општине Кнић посетили Девети међународни инклузивни музички фестивал “Ноте за све”

Девети међународни инклузивни музички фестивал “Ноте за све” се и ове године већ традиционално одржава у Крагујевцу. Фестивал је окупио кориснике социјалних установа заштите из целе Србије који су послали својим музичким наступима поруку да је највеће богатство сваког друштва управо човек.

Представници општине Кнић, на челу са председником општине г-дином Мирославом Николићем, пристуни су на овом великом и јединственом фестивалу. Пре самог почетка фестивала одржан је састанак са директором Завода за смештај одраслих лица „Мале пчелице“ Др Владицом Станојевићем и помоћником министра Др Сузаном Мишић у вези првог Регионалног центра за болести деменције и Алцхајмерове болести у Равном Гају, при чему су договорени даљи кораци.

Након завршетка састанка, сви присутни су уживали у овом јединственом фестивалу.

“Ноте за све”- инклузивни фестивал који већ девет година промовише различите музичке таленте корисника институција социјалне заштит. Сви су имали прилику да се представе кроз музику а највећи утисак који корисници понесу из Крагујевца је управо међусобно дружење и заједничко певање.

Подели: