ПочетнаДруштвоПредставници општине Кнић у посети Ватрогасно-спасилачкој јединици у Книћу

Представници општине Кнић у посети Ватрогасно-спасилачкој јединици у Книћу

Представници општине Кнић у посети Ватрогасно-спасилачкој јединици у Книћу

Председник општине Кнић г-дин Мирослав Николић са својим сарадницима посетио је јуче просторије Ватрогасно-спасилачке јединице у Книћу где их је дочекао господин Ненад Милошевић, комадант Ватрогасно спасилачке бригаде.

Уз срдачну добродошлицу, господин Милошевић истакао је да је циљ да јединица у Книћу у наредном периоду прва добије ново возило за интервенције како би наставила да увек буде спремна да реагује на свакој врсти терена. Истакао је такође и да су сву чланови јединице прошли све потребне обуке како би на прави начин реаговали у свакој ситуацији и да ће у наредном зимском периоду бити ту као помоћ становништву у неприступачним крајевима у случају потребе за здравственим интервенцијама.

Истакнуто је и да ће чланови Ватрогасно-спасилачке јединице до краја године добити нову радну униформу, у првој половини следеће године нову интервенту униформу док ће ново возило бити у најскоријем периоду.

Председник општине Мирослав Николић истакао је да је овај сектор изузетно важан локалној саоуправи и да ће се настојати колико год је могуће унапређењу што би донело добро свим становницима наше општине. Истакао је и да сви треба да се труде да се у свакој области едукују и надограђују, да се такмиче са другима како би на крају у одређеним областима постали пример добре праксе.

Подели: