ПочетнаКултураПрослављен 28. рођендан Предшколске установе „Цветић“

Прослављен 28. рођендан Предшколске установе „Цветић“

Прослављен 28. рођендан Предшколске установе „Цветић“

Малишани Предшколске установе „Цветић“ прославили су јуче 28. рођендан своје установе свечаном приредбом на бини ОШ „Рада Шубакић“ у Гружи.

Овај свечани догађај улепшала су деца која су игром и песмом разгалили срца својих родитеља и гостију. Поздрављајући присутне госте, директорка Предшколске установе „Цветић“ Славица Савковић, подсетила је на саме почетке рада установе и захвалила се локалној самоуправи, свим институцијама, привредним друштвима и појединцима на великој подршци и помоћи. Она је такође изразила задовољство све већим бројем деце која похађају ову установу како у Гружи, тако и у Книћу и Топоници и због тога најавила да ће у сарадњи са Општинском управом учинити све да се смештајни капацитети установе прошире.

Свечаности су присуствовали и председник скупштине општин Кнић, Милош Сретеновић, као и заменик председника општине Кнић Јелена Обрадовић која је истакла да Предшколска установа може увек да рачуна на помоћ општине Кнић, јер је опредељење локлане самоуправе да највише пажње посвећује најмлађима, стварајући им услове за лепше и срећније детињство.

Подели: