ПочетнаДруштвоУ општини Кнић обележена Дечја недеља

У општини Кнић обележена Дечја недеља

У општини Кнић обележена Дечја недеља

 Протекла седмица у општини Кнић била је у знаку деце. У све три основне школе организоване су многобројне активности у оквиру обележавања дечје недеље која се ове године одвија под слоганом „Подељена срећа два пута је већа“. Општинско руководство обезбедило је саднице за све школе и предшколску установу које су малишани посадили заједно са својим учитељима, наставницима и члановима руководства општине Кнић.

На крају Дечје недеље председник и заменица председника општине Кнић, Срећко Илић и Тања Николић Гавриловић организовали су пријем за чланове Ђачког парламента све три основне школе. Мали парламентарци указали су челним људима у општини шта им недостааје за бољу и квалитетнију наставу. У срдачном и отвореном разговору прдседник општине Кнић похвалио је ђаке и обећао члановима Ђаког парламента основних школа да ће њихови захтеви бити размотрени, многи предлози уважени и реализовани у што краћем року.

Председник општине Кнић, Срећко Илић и мали парламентарци на крају су разменили симболичне поклоне, уз договор да се чешће сусрећу како би разговарали и заједно решавали проблеме ђака у општини Кнић.

 

Подели: