ПочетнаДруштвоВуковци-најбољи ђаци понос и будућност општине Кнић

Вуковци-најбољи ђаци понос и будућност општине Кнић

Вуковци-најбољи ђаци понос и будућност општине Кнић

За најбоље основце и средњошколце, добитнике Вукове дипломе и њихове разредне старешине, председник Општине Кнић, Срећко Илић са члановима општинског руководства организовао је пријем. Ове године добитници Вукове дипломе су: Милош Благојевић, Сара Бошковић, Невена Бусарац и Анђела Раковић из ОШ „Вук Караџић“ у Книћу, Елена Нешовић, Милица Туцаковић из ОШ „Рада Шубакић“ из Груже, Николина Луковић, Ирена Скендеровић и Милица Црногорац из ОШ „Свети Сава“ из Топонице и Стефан Стојановић и Кристина Богићевић из средње школе „Добрица Ерић“ из Кнића.

 Уз честитке за остварене резултате током школовања, председник Општине Кнић, Срећко Илић пожелео је вуковцима срећу у даљем школовању, да раде оно што воле али и да своја занимања бирају по захтевима тржишта. Уз савет да наставе вредно да уче, јер је знање највећа богатство председник општине Кнић, Срећко Илић позвао је вуковце да се по завршетку школовања врате у свој завичај.

Носиоци Вукове дипломе по традицији награђени су књигама, у августу ће Општина финансирати наградно путовање, док је Александар Ружмановић свим вуковцима поклонио бесплатно коришћење базена у Книћу до краја сезоне.

Честитамо вуковцима, ви сте понос и будућност својих породица и свих грађана општине Кнић. Останите најбољи!

Подели: