ПочетнаДруштвоЗавршена приступна саобраћајница за пословну зону Гружа

Завршена приступна саобраћајница за пословну зону Гружа

Завршена приступна саобраћајница за пословну зону Гружа

Потписивањем уговора о примопредаји радова данас је и званично завршена изградња приступне саобраћајнице за пословну зону Гружа. Уговор су потписали, Александар Стевановић, представник  Министарства привреде као наручиоца, Дејан Радовановић, представник Општине Кнић у име инвеститора, Владимир Бјелановић, представник извођача и Драгослав Ћирић, представник надзора.

У изградњу саобраћајнице дужине око 248 метара са 51 паркинг местом и атмосферском канализацијом уложено је 21,1 милион динара од чега је средства у износу од  15,1 милиона динара обезбедило Министарство привреде, а остатак средстава Општина Кнић.

Срећко Илић, председник Општине Кнић изразио је захвалност Министарству привреде што је препознало настојање локалне самоуправе да  унапреди безбедност саобраћаја у Гружи и  подстакне привредни развој, издвојивши значајна финансијска средства без којих  Општина Кнић не би могла да изгради такав саобраћајни објекат. Руководство Општине Кнић интензивно ради на новим развојним пројектима у чијој реализацији и убудуће очекује подршку Владе  Србије.

Подели: