ПочетнаUncategorizedОбраћање Мирослава Николића, председника општине Кнић

Обраћање Мирослава Николића, председника општине Кнић

Обраћање Мирослава Николића, председника општине Кнић

Поштовани суграђани,

обраћам вам се поводом последњих догађања на 39. редовној Скупштини.

Ја и моја породица смо већ дуго предмет  напада, подметања, лажних оптужби, који су кулминирали последњих недеља. Свашта можете да видите на друштвеним мрежама, већина је толико бесмислена да ми је испод части да коментаришем. Али, зарад истине има ствари које морате да знате. Нетачно је да сам о вашем трошку, примајући општинску плату од свих вас, моји земљаци, био у Русији и уговарао послове за моју приватну фирму. 70 посто своје плате сваког месеца дајем у хуманитарне сврхе, не користим службени телефон, возим своја кола. У Русији сам био у време годишњег одмора о свом трошку. Све ви то знате и зато до сада нисам реаговао.

Јуче су, међутим на седници Скупштине поједини одборници циљано и свесно, нељудски злоупотребили моју личну трагедију. На дан кад сам изгубио сина оптужили су ме да сам незаконито, општинске паре дао Удружењу „Влајкови другари“. Неистина! На званичном конкурсу општине Кнић конкурисала су удружења и сви који су се пријавили добили су средства. Процедура је испоштована, председник о томе не одлучује. Документација је доступна свима, достављена је и одборницима. Све може да се провери, уосталом постоје и званичне службе, инспекције, истражни органи…

Јуче смо моја породица и ја са нашим пријатељима обележили две године од погибије мог сина. Не скрнавимо ми његово име, ОДБОРНИЦИ! Од људи којима ништа није свето не требају нам савети. То  како ћемо Бранка, Немања, Марија, наша Анђа и ја да чувамо сећање на Владимира Влајка Николића, одлучује наша породица.

Поштовани суграђани, драги моји земљаци, моја врата су вам увек отворена, у општини Кнић или у дому Николића. На многаја љета!

Ваш Мирослав Николић

Подели: