ПочетнаСервисне информацијеПоступак за одобрење кретања у време полицијског часа за привреду и пољопривредне произвођаче

Поступак за одобрење кретања у време полицијског часа за привреду и пољопривредне произвођаче

Поступак за одобрење кретања у време полицијског часа за привреду и пољопривредне произвођаче

Сва привредна друштва, предузетници, власници малих и средњих предузећа као и пољопривредни произвођачи чији запослени због процеса производње или примене агротехничких мера морају да раде у време трајања забране кретања, за своје запослене треба да обезбеде одобрења за тај период.

Привредници пријаве, то јест спискове запослених који ће радити после 20.00 часова треба да пошаљу на мејл vanrednostanje@privreda.gov.rs . Контакт телефон је  0800-808-809. У случају да постоје проблеми у пословању  контактирати дежурног  у периоду од 22.00 до 08.00 на телефон 066/875 0566.

Што се пољопривреде тиче, за рад, то јест примену неопходних агротехничких мера током периода забране кретања, сваки пољопривредни произвођач дужан је да поднесе захтев за одобрење кретања Управи за заштиту биља на мејл agromere@registar-uzb.rs.

У пријави треба навести име и презиме, број личне карте и адресу лица које ће се кретати у периоду од 20 до 05 часова, број пољопривредног газдинства, локацију где ће се спроводити агротехничке мере, као и време и дан када ће бити спроведене мере. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 20 до 05 часова. Рок за одговор на поднети захтев је до 48 часова.

 

Подели: