ПочетнаСервисне информацијеУ општини Кнић за најстарије грађане јутрос радило 11 продавница

У општини Кнић за најстарије грађане јутрос радило 11 продавница

У општини Кнић за најстарије грађане јутрос радило 11 продавница

Најстарији грађани општине Кнић јутрос од 4-7 часова основне животне намирнице могли су да набаве у 11 продавница у Книћу, Гружи, Барама, Топоници и Губеревцу. Све продавнице биле су добро снабдевене. Са својим суграђанима и јутрос су били волонтери општине Кнић који су грађанима делили заштитну опрему, маске и рукавице. Општина Кнић се захваљује свим власницима и запосленима у трговинским објектима и припадницима Полицијске станице Кнић, што већ недељама улажу велике напоре како би се најстарији грађани у безбедној, изолованој куповини, снабдели основним животним намирницама.

Општина Кнић је за све пензионере,  кориснике социјалне помоћи  и угрожене грађане који су се за помоћ обратили Кол-центру Кризног штаба, обезбедила пакете солидарне помоћи са основним животним намирницама и средствима за хигијену који ће бити подељени следеће седмице.

Такође, захваљујући ангажовању општинског руководства Кнића од НАЛЕД-а и Сталне конференције градова и општина обезбеђено је 80 рачунара који ће бити подељени ученицима да би могли да прате наставу на даљину. Такође, општина је из сопствених средтава купила још 46 таблета како би опремила ђаке да у условима ванредног стања прате е-наставу и да их касније користе у настави информатике и других предмета.

 

Подели: